Mijn favorieten

Aanhuur/verhuur

Huur

U kunt tijdens de bezichtiging al direct uw belangstelling voor het huren van de desbetreffende woning kenbaar maken. Uiteraard kunt u ook de tijd nemen om er over na te denken. Nadat u kenbaar heeft gemaakt de woning te willen huren, vragen wij u om dit per e-mail aan ons te bevestigen. Zodra wij uw e-mail en eventuele aanvullende documenten hebben ontvangen zullen wij de stukken beoordelen op juistheid en financiële draagkracht. Na goedkeuring van de stukken wordt er een huurovereenkomst opgesteld tussen u en de eigenaar van de woning. De volgende documenten hebben wij van een toekomstige huurder nodig indien men een woning wilt huren:
  • Kopie legitimatiebewijs,
  • Kopie van de laatste twee loonstroken,
  • Werkgeversverklaring,
  • Kopie van een bankafschrift met het huidige adres waar het salaris op wordt overgemaakt,
  • Uittreksel van de gemeente waar de huurder nu staat ingeschreven.
Verhuur

Onze verhuurafdeling is gespecialiseerd in de verhuur van woningen in de regio Amsterdam en Amstelveen. Door onze jarenlange en uitgebreide ervaring in verhuur van woningen is Tel Makelaars de juiste partij voor zorgeloze verhuur met optimaal rendement.
Tel Makelaars helpt u graag in uw zoektocht naar een betrouwbare huurder. U bent verzekerd van deskundige verhuurmakelaars en juridisch zorgvuldig getoetste overeenkomsten. Desgewenst verzorgen wij financieel en technisch beheer.