Mijn favorieten

Vastgoedmanagement / VVE Beheer

Vastgoedmanagement

Ruim 80 jaar staat Tel Makelaars bekend om de verhuur en het beheer van particulier en bedrijfsmatig vastgoed. De opdrachtgevers bestaan uit particuliere beleggers, bedrijven en institutionele beleggers.

Voor dagelijks Vastgoedmanagement van woningen, kantoren en overig onroerend goed bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn een kleine, onafhankelijke en slagvaardige organisatie met een hecht team van ervaren resultaatgerichte medewerkers op zowel administratief, financieel, commercieel als technisch gebied.


VVE - Beheer

Beheer van onroerend goed vraagt niet alleen om dagelijkse aandacht, maar ook om betrokkenheid en continuïteit in de dienstverlening. Dit alles kunt u bij ons verwachten. Bij ons bent u geen nummer, maar kunt u rekenen op een klantgerichte dienstverlening met persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers. Door de korte lijnen binnen onze organisatie is een goede communicatie mogelijk.

Wij zorgen niet alleen voor tevreden huurders, maar ook voor een zorgvuldige financiële en administratieve verslaglegging. Bij de uitvoering van onze beheertaken staat het bereiken van de juiste balans tussen de wensen van onze opdrachtgevers en hun huurders voorop. Wij doen u graag offerte voor het uit handen nemen en verzorgen van deze intensieve taak.